Preimpressió - Impressió digital - Impressió 3D - Digitalització de fotografies - Recordatoris personalitzats - Edició llibres

 Digitalització d'àlbums fotogràfics

DIGITALITZEM ELS SEUS RECORDS!! 

Vol fer un àlbum digital amb les fotografies que té en paper?
S'ha cansat de tenir les fotografies en un àlbum o en una capsa?
Digitalitzem fotos amb la millor qualitat.

La majoria de les fotografies que hem fet, fins ara, les tenim en format analògic, però per poder utilitzar-les les necessitem en format digital. Convertim les vostres imatges tradicionals en imatges digitals d'alta qualitat útils per als usos més exigents, compartir per les xarxes socials (Facebook, Twitter), visualització per a televisió, projecció, impressió domèstica o d'alta qualitat, etc.

Per a suports rígids utilitzem un escàner pla que ens proporciona un bon equilibri del color fins a 1200 punts per polzada.

Per a documents més grans que la capacitat dels nostres escàners o per objectes delicats fràgils o amb volum oferim la possibilitat de digitalitzar-los mitjançant un procés fotogràfic.

Preus estàndards dels serveis de digitalització

D'una a cinquanta fotografies de fins a 10x15 des de 0,40 €/u

Més de cinc-centes fotografies de fins a 10x15 des de 0,30 €/u

Per què la imatge escanejada sigui de bona qualitat, cal que la fotografia, estigui en perfectes condicions, de no ser així s'hauria de restaurar, amb el nostre servei d'escàner/retoc d'imatge podem millorar les fotografies velles de les següents maneres:

Eliminació de pols i ratlles, correcció manual del color, retalls (eliminar objectes o persones de la fotografia), rotacions, correcció d'ulls vermells, millora de la imatge (es poden eliminar les taques ocasionades pel temps).

Els preus dels retocs, dependran de la feina que calgui fer a cada fotografia.

Demani pressupost sense cap compromís a través del nostre formulari de contacte.

Les imatges digitals de les seves fotografies els hi podem donar en diferents formats:

Format tif: aquest format conté fins a 16 milions de colors i és compatible amb la majoria de programes d'edició.

Format jpg: aquest format té un sistema de la imatge que permet guardar gran quantitat d'informació sense una pèrdua de qualitat a simple vista.

Format gif: aquest format està pensat per enviar les imatges per internet, tan sols ens servirà per guardar de poca qualitat.

Format psd: aquest és el format d'imatge de Photoshop guarda les imatges en format de capes.Preus sense I.V.A.