Preimpressió - Impressió digital - Impressió 3D - Digitalització de fotografies - Recordatoris personalitzats - Edició llibres

 Edició de llibres

EDITEM ELS SEUS ESCRITS, POEMES, RECORDS!! 

Vol fer un llibre amb tots els seus escrits?
S'ha cansat de tenir els seus escrits desordenats?
FAREM EL LLIBRE DE LA SEVA VIDA

    

Editi els records d’infantesa, receptes de cuina, poemes, narracions, experiències de viatges, El Camí de Sant Jaume, etc. recollits en un magnífic llibre amb tapes de cartolina, imprès a una tinta o a tot color.

Editem tesines i tesis doctorals, el format més normal és el de Din A-4 i el gruix pot ser tranquil·lament fins a 500 pàgines (250 Din A-4 2/C).   

Si té els textos escrits a mà o mecanografiats en paper (sense document word o similar) els podem picar amb la tipografia i el cos que mes els hi  agradi. Si els té mecanografiats (en un format word o similar), els hi maquetarem, d'acord a les mides del llibre. 

En podem fer una tirada curta, (50 exemplars), o en el cas de les tesines 8, 10 o 12, fins tirades més llargues de 1000 o 1500 llibres.

La portada del llibre, en principi, serà en cartolina plastificada, blanca o creativa, de 300 grs. Es pot fer amb solapes o sense. I normalment és imprès en quadricromia (tot color) 

L'interior del llibre pot ser en qualsevol tipus de paper, blanc, os o cru i estucat i normalment el gramatge és de 115 grs. encara que es pot fer d'un altre gramatge, normalment  la impressió és en tinta negra (B/N), encara que també es pot fer a quadricromia (tot color). 

L'enquadernació pot ser: de termo fresat (cola calenta) cosit o relligat, amb solapes o sense.  

Li gestionarem el Dipòsit legal, el I.S.B.N, i el codi de barres EAN.

La mida més normal és el Din a-5 (14,85x21), també pot ser Din a-5 ampliat (17x24) i Din a-4 (21x29,7). També es pot adaptar la mida als gustos personals i per exemple fer un llibre quadrat (14x14). 

50 llibres de mida Din A-5 amb portada de cartolina plastificada de 300 grs, interior de 160 pàgines, en paper òfset blanc de 80 grs i amb enquadernació de cola calenta sense solapes..................................................................................474 euros

100 llibres, de les mateixes característiques de 300 pàgines.............................................................593 euros

200 llibres de les mateixes característiques de 160 pàgines .............................................................733 euros

200 llibres de les mateixes característiques de 300 pàgines ...........................................................1021 euros

Aquests preus són únicament orientatius, ja que per a cada comanda és necessari fer un pressupost d'acord a les característiques necessàries.  

Sempre cal demanar pressupost, ompli el nostre formulari de contacte.


 


Preus sense I.V.A.